Etanat

Raaka-aineet ja tarvikkeet:

Etanoita noin 24 kpl

1 Sipuli

150 g voita

100 g Sinihomejuustoa (Roquefort tai Aurajuusto)

2 valkosipulin kynttä

Persiljaa

Sitruunan kuorta

 


Valmistus:

  • Huuhtele etanat huolellisesti.
  • Pilko sipulit ja kuullota ne voidellulla pannulla.
  • Lisää joukkoon etanat ja paista noin 5 minuuttia
  • Sekoita voi, sinihomejuusto, murskattu valkosipuli, persilja ja raastettu sitruunan kuori tahnaksi.
  • Laita etanat etanapannuun ja täytä ne tahnalla.
  • Pidä 250 C uunissa noin 3 minuuttia kunnes etanat kiehuvat ja pinta alkaa saamaan väriä.
  • Syö
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.