Tarvikkeet:
1 kg jauhelihaa, esim. ylämaankarjan jauhelihaa
300 g pekonia
150 g Aura-juustoa
(Aji Cristal -tuorechiliä jos haluat hiukan tulisuutta)
Suolaa
Mustapippuria
Voita paistamiseen
- Paista pekonit voissa
- Jaa jauheliha 8 yhtä suureen osaan
- Mausta jauhelihat kevyesti suolalla ja mustapippurilla
- Kaulitse tai painele jauhelihat pyöreiksi kiekoiksi
- Laita joka toisen kiekon päälle paistetut pekonit sekä aurajuustoa
- Laita loput jauhelihakiekot kansiksi ja sulje pihvit huolellisesti.
- Paista pihvejä voissa molemmin puolin kunnes pinta on ruskistunut
- Laita kypsymään uuniin 15 min, 200 C. (Voit kypsentää pihvit paistinpannullakin miedolla lämmöllä)